Didgeridoo.no

didj

Innsamling av termittspiste didjeriduemner i Australia

Didjeridukurs

Kurs tilbys for institusjoner, fritidsklubber, folkehøyskoler og andre. Kursopplegget kan være fra 3 til 10 timers varighet og kurset skreddersys for deg som arrangør.


Kursene gir en innføring i grunnleggende didjeriduspill. Det kreves ingen forkunnskaper, og du trenger heller ikke ha eget instrument. Øvingsinstrumenter av plast er inkludert i prisen og vil bli benyttet under mesteparten av kursene, men alle får prøve seg på "ekte" instrumenter


Målet er at deltagerne etter kurset skal være i stand til å holde en konstant tone i didjeriduen ved hjelp av sirkelpust. Denne teknikken kan også være nyttig hvis du spiller et annet blåseinstrument som f.eks saksofon.

Vi vil også gå gjennom en del dyrelyder og effekter. I tillegg blir det gitt en del bakgrunnsinformasjon om instrumentet og kulturen det kommer fra.
kurs
 
Foto: Einar Roos.                                   


Lokale

Et romslig lokale i forhold til antall deltakere. Det kreves ikke noe spesielt musikkutstyr.

Instruktør

Kursleder Audun Eriksen fra Trondheim har mange års erfaring som didjeriduinstruktør og utøver. Han har tidligere holdt kurs i Trondheim, Bergen, Oslo, Stavanger, Berlin og dessuten for fritidsklubber, aktivitetshus mm. rundt om i landet. Våren 2000 var han på en tremåneders studietur til Australia hvor han fikk undervisning i tradisjonellt didjeriduspill.


Han er også kjent fra performancegruppen "The Four" hvor han konstruerer gruppens eksperimentelle instrumenter. Han er for tiden bosatt på Ørlandet.


Pris:


Honorar etter avtale.

Kontakt:


Audun Eriksen Mob:97 78 87 58 eller via e- post.