Dato for Biennalen er 1. mars på Ørland Kultursenter.

Påmelding tlf. 72 51 55 10 eller kjøp ebillett her

Foredragsholdere: Unn Sønju, som også er Biennalekunstner i Galleri Hans. Marit Meen Halsøy, ung samtidskunstner som gjør prosjekter i krigsområder. Vevkollegiet Arakne aktuell med prosjektet "www.verdensveven" og Marit Paasche kunsthistoriker, kurator, forfatter og nå igang med en bok om Hannha Ryggen.

Torsdag 28. februar: Til dere som er på Ørlandet fra torsdag kveld samles vi til en felles tre-retters middag på Ørland Kysthotell kl. 20.30, pris kr. 395.- Etterpå vil vi vise Hannah Ryggen-filmen som ble produsert til åpningen av Hannah-Ryggen senteret i 2009 i kinoen.

Påmelding til middag på kvelden torsdag 28. feb obkunst@gmail.com

Årets program

Ørland Kultursenter

Hvordan reise til Ørland

Overnatting

Hannah Ryggens kunstnerskap opplever nå en rennesanse i Europa. Gjennom sommerens visning av 6 tepper på den toneangivende utstillingen Documenta i Kassel og «Hannah Ryggen - Det menneskelige mønster» i Oslo Kunsthall i 2011 er det fornyet interesse for hennes som person og hennes mange arbeider.

Ørland Bjugn Kunstforening og Galleri Hans/ Ørland Kultursenter har tatt initiativ til å arrangere en biennale. Vi har inviterer kunstnere og kunsthistorikere som er engasjert i arven etter Hannah. Dette blir en dag fylt med foredrag og gode diskusjoner. På Galleri Hans viser billedveversken Unn Sønju sin separatutstilling vegg i vegg med Hannah Ryggen-senteret, hvor man kan se flere av Hannas tepper utstilt.