Ørland/Bjugn Kunstforening

Velkommen til Ørland/Bjugn Kunstforenings hjemmesider. Målet vårt er å få ei aktiv side, der du til enhver tid kan holde deg oppdatert på foreningens aktiviteter.

ØrlandBjugn-KunstforeningFølg oss på Facebook!


Austråttutstillinga 2016 - Flettverk på Fosen

En gruppe kunsthåndverkere fra hele sør-Trøndelag samles med jevne mellomrom på Fosen for å arbeide med pil. I sommer har vi invitert de til Austrått for å vise frem sine arbeider. Åpning 18. juni kl. 11.00.

Sommerutstilling på Mølnargården Ragnhild N Solem

Bildene Ragnhild stiller ut på sommerutstillingen i kafèen på Mølnagården er en blanding av bygninger, landskap, natur, dyr gjerne i macro perspektiv og bearbeidet til en collage. Åpning 18. juni kl. 13.00.


Utstilling Bjugn Helsesenter Gunhild Sofie Berg

Åpning 10. september kl. 11.00 med varighet til april 2016. Gunhild viser fotografier i foajèn på helsesenteret.
Les mer


Hannah Ryggen Triennale åpning 22. september 2016:

Kunstforeningen er godt igang med planleggingen for Hannah Ryggen Triennale 2016 sammen med vår samarbeidspartner NKIM. Vi har bla. engasjert Erzen Scholloli som kurator. Hold av helgen rundt 22. september!


Medlem i Ørland Bjugn Kunstforening?

Som medlem mottar du nyhetsmail når vi arrangerer utstillinger, foredrag og kurs. Vi ønsker å starte opp medlemskvelder en gang i månden hvor vi bestemmer innholdet selv. Ønsker du å hjelpe til med å arrangere utstillinger og andre aktiviteter er du velkommen til dette.
Ta kontakt med oss!


Vellykket Hannah Ryggen Biennale

Hannah Ryggen BiennaleDen første biennalen er nå arrangert. Vi takker foredragsholderne som bidro til å gjøre dagen helt spesiell. Les mer

Program og info

Bok: Biografien om Emil Schanche!

Kjøp boka hos Kunstforeningen!

Kunstforeningen har nå utgitt en biografi om Emil Schanche, maleren fra Nes. Forfatter er Ada Shwabe Einarsen, fotograf er Dan Ågren. Les mer

 

 

 

Årsmøte ble holdt 15. mars

Medlemmer i styret er Gunhild Sofie Berg-kasserer, Vigdis Hoff Hoøen-styremedlem, Margaret Maalø-sekretær, Nina Gjølgasæther-leder, Ingrid Bjørklund-styremedlem. Vara er Liv Leland og Aud Lilleengen.